2017. máj 31.

Brian Tracy

írta: A siker döntés kérdése
Brian Tracy

A SIKERES EMBEREK ÖRÖMMEL OLVASSÁK MÁS, AKÁR, NÁLUK SIKERESEBB EMBEREK ÉLETRAJZAIT!

MIÉRT NE TENNÉD EZT TE IS?

Könyvei Bibliák a sikeres élet eléréséhez. Ő az élő bizonyítéka, hogy nulláról is a csúcsra juthat bárki. Kövesd a példáját, hallgass a nálad most még sikeresebb emberek tanácsaira! Ezért hoztam létre ezt az oldalt, hogy ezeket a tanácsokat hozzád is eljuttassam.

DE KI Ő? BRIAN TRACY

18557004_1228596713934793_4870999112065000657_n.jpg

Brian Tracy 1944 januàr 5-én született Kanadàban. 

Családjával szerény anyagi körülmények között élt, így felsőbb oktatásban nem részesült, az érettségi előtt arra kényszerült, hogy otthagyja az iskolát és fizikai munkát végezzen. Először egy gőzhajon kapott munkát, majd az következő nyolc évben öt kontinensen, a világ több országában is megfordult. 

A 25 évesen értékesítőként kezdett el dolgozni. Nagyon hamar sikerült a "szamárlétra" legfelső fokára kerülnie. Az titka a gyors előrejutàsnak az volt, hogy a cég legsikeresebb értékesítőitől kért tanácsokat, és ezeket kezdte el alkalmazni. Csupán egy év alatt a legjobb eladó lett, és a második évben már megkapta az alelnöki tisztséget. 

Vállalati és egyéb közönségek előtt komoly előadásokat tartott és sikeres szemináriumokat vezetett, többek közt a kreativitás, szervezés, önmenedzselés, vezetés és a sikeresség pszichológiája témakörökben. Motivàciós szónok és író lett. 

  • Olyan népszerű könyvek szerzője, mint; 
  • Változtasd meg a gondolkodásod, és megváltozik az életed, 
  • Csak okosan, 
  • Az üzleti siker 100 vastörvénye, 
  • A siker kézikönyve stb.

Műveit több nyelvre is lefordítottàk
Házas és van négy gyereke.

Brian Tracy annak a Brian Tracy Nemzetközi, vállalatnak az elnöke és ügyvezető igazgatója, melyet 1984-ben alapított Vancouverben, Canadàban.
Brian Tracy rendelkezik a legmagasabb nemzetközi üzleti diplomával, három cég elnöke, ezen kívül övé a világ egyik legnagyobb nemzetközi menedzsment oktatási vállalata. Munkája során több mint 80 országban járt, több tízezer órát töltött a pszichológia, a közgazdaságtan és a történelem tanulmányozásával. Elveit több mint 400 ezer cég alkalmazza a világon, s ezek közül jó néhányan a Fortune 500-ban is szerepelnek!

Azt gondolom van mit tanulni tőle :)

#briantracy #motivacio #inspiracio #asikerdonteskerdese #eletrajz

Szólj hozzá

életrajzok